Ho trovato questa ricetta degl’involtini di carne di maiale ripieno di verdure su un video facebook e mi è venuta subito la curiosità di rifarla.
Ovviamente non tutto ciò che testo ve lo propongo, le ricette che posto on-line sono solo quelle che sono piaciute alla mia famiglia.
La carne di maiale se cotta troppo diventa asciutta, se cotta poco può essere pericolosa, quindi è importante riuscire a raggiungere il giusto punto di cottura che s’impara solo provando.
Involtini di carne di maiale ripieno di verdure ingredienti:
Involtini di carne di maiale ripieno di verdure procedimento:
Siccome non aveva voglia di accendere il forno, ho completato la cottura in padella e viene bene ugualmente.
Altre ricette con la carne di maiale.
English version
I found this recipe of pork rolls stuffed with vegetables on a facebook video and I immediately had the curiosity to do it again.
Obviously not all the text I propose to you, the recipes I place online are only the ones that my family liked.
If overcooked pork becomes dry, if undercooked it can be dangerous, so it is important to be able to reach the right cooking point that you only learn by trying.
Pork rolls stuffed with vegetables ingredients:
Pork slices
An onion
A pepper
mushrooms
A carrot
Salt and pepper
Extra virgin olive oil
Parsley
3 cloves of garlic
A few bay leaves
300 gr of cheese
toothpicks to close the rolls
Pork rolls stuffed with vegetables procedure:
Buy thinly sliced pork or alternatively beat it with the bacon. Meanwhile in a pan cook the vegetables in Evo oil onion pepper mushrooms and carrots salt and pepper.
Once cooked, add some grated cheese, parsley and fill the meat forming rolls.
In the same pan, brown the meat a little, then put it in a pan, add a little water, their garlic and cook for 30 minutes at 200 °. Angela
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