Zuppa di vermicelli
Questa zuppa l’ho mangiata in Olanda a casa di mio cognato, loro la fanno con le polpettine di manzo io non l’avevo e quindi ho preparato una variante vegetariana. Ai bambini è piaciuto molto, alla fine si tratta di un mezzo pacco di spaghetti e un barattolo di pomodorini anche economica… meno di 2 euro e faccio mangiare entrambi.
zuppa di vermicelli Ingredienti:
300 gr di vermicelli o tagliate gli spaghetti come faccio io, 1 barattolo di pomodorini pelati, 500 ml di bordo, sale/pepe, una noce di burro.
zuppa di vermicelli procedimento:
English version – Vermicelli soup
I ate this soup in Holland at my brother-in-law’s house, they make it with beef patties I didn’t have it and therefore I prepared a vegetarian variant. The children loved it, in the end it is a half-pack of spaghetti and a jar of cherry tomatoes also cheap … less than 2 euros and I eat both.
vermicelli soup Ingredients:
300 gr of vermicelli or cut the spaghetti as I do, 1 jar of peeled cherry tomatoes, 500 ml of the edge, salt / pepper, a knob of butter.
vermicelli soup procedure:
In a large saucepan, heat the butter and sauté the tomatoes for 5 minutes. Add the chicken broth and bring to a boil. Reduce the heat to medium and add the vermicelli, salt and pepper to taste and cook for 10 minutes.
Remove the saucepan from the heat and let the soup rest 5 minutes.
One more idea:
If you have boiled or roasted chicken, cut it and serve it in a bowl to accompany the soup.
Enjoy your meal Angela.
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