Mio suocero oltre ai pesci a volte capita che peschi anche i totani, questa volta è andata così, quindi ho cucinato totani e patate.
Se vi piacciono i totani e patate al sugo ho postato la ricetta su blog family.
Ingredienti Totani e patate:
totani
patate
acqua
olio
aglio
sale/pepe
1/2 bicchiere di vino bianco
Procedimento Totani e patate:
Superdaddy ha pulito i totani, perché a me fa impressione! Io li ho tagliati a pezzetti con la forbice per i pesci, tagliato a cubetti le patate.
In una pentola ho messo a soffriggere l’aglio con l’olio (io lo metto intero sbucciato se il sapore vi piace potete tagliarlo) aggiunto le patate e il vino bianco fatto cucinare un po’.
Poi abbiamo aggiunto l’acqua e fatto cucinare altri 10 minuti, dopodiché ho aggiunto i totani e cucinato finché non erano teneri, se manca l’acqua aggiungetene ancora un po’
I totani diventano tenerissimi, si può mangiare come secondo o per condire la pasta. Buon appetito! Angela
English version
My father-in-law besides the fish sometimes happens that you also fish the squid, this time it went like this, so I cooked squid and potatoes.
If you like squid and gravy I posted the recipe on blog family.
Ingredients squids and potatoes:
squid
potatoes
water
oil
garlic
salt and pepper
1/2 glass of white wine
Totani and potatoes procedure:
Superdaddy has cleaned the squid, because it makes an impression on me! I cut them into small pieces with the fish scissors, cut the potatoes into cubes.
In a saucepan I put the garlic in oil (I put it whole peeled if you like the taste you can cut it), add the potatoes and the white wine cooked a little.
Then we added water and cooked another 10 minutes, after which I added the squid and cooked until they were tender, if there is no water, add some more
The squid become very tender, it can be eaten as a second course or to season pasta. Enjoy your meal! Angela
Lascia un commento